Boekpresentatie nieuwste boek van Hans Knibbe

Boekpresentatie ‘Zitten in Zijn – 16 februari 2020

De Stichting Zijnsoriëntatie nodigt je van harte uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke boekpresentatie van het nieuwste boek van Hans Knibbe: Zitten in Zijn, de kunst van meditatie.

We zijn blij met dit nieuwe boek, dat een neerslag is van veertig jaar beoefening, theorievorming en vormgeving van Zijnsgeoriënteerde meditatie.

Programma

  • Korte lezing van Hans Knibbe over zijn nieuwste boek.
  • Bijdrage van Gerolf T’ Hooft (uitgever Asoka) en Frances Nijssen (leraar in Unity and Duality en groepsleider Jewel Heart), zij vertellen over wat hen in het boek aanspreekt.
  • Driegesprek van de gasten en Hans Knibbe over enkele belangrijke thema’s in het boek.
  • Introductie van enkele videofragmenten door Famke van Halteren. Te zien is hoe Hans Knibbe zijn meditatie instructies geeft aan een groep studenten.
  • Informatie over de recent ontwikkelde cursus Zijnsgeoriënteerde meditatie door Paula van de Ven. Deze cursus zal in het najaar 2020 landelijk aangeboden worden en sluit geheel aan bij de opzet van het nieuwe boek Zitten in Zijn.

We sluiten de middag feestelijk af met muziek, een hapje en een drankje. Er is dan gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren.

Locatie

De boekpresentatie vindt plaats op 16 februari in de Woudkapel in Bilthoven. De Woudkapel is op 25 minuten loopafstand van station Bilthoven. NS fietsen zijn op het station aanwezig. Parkeren is gratis in de Beethovenlaan en in de omgeving.

Praktische Info

Datum: zondag 16 februari 2020

Tijd: 14.30 – 17.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur)

Adres: Woudkapel, Beethovenlaan 21, 3723 JJ Bilthoven

Kosten: € 10,00

Bestel nu alvast jouw exemplaar!

Wil jij dit nieuwe boek als een van de eersten in huis hebben, bestel dan vóór 1 februari een exemplaar (€ 24,95). Je betaalt dan geen verzendkosten. Na 1 februari brengen wij de verzendkosten (€ 4,–) in rekening. Je ontvangt het boek zo snel mogelijk na 1 februari.

Door het boek via de Stichting Zijnsoriëntatie te kopen ondersteun je de Stichting.

Meld je hier aan voor de boekpresentatie en/of bestel gelijk het boek.

Link naar website van de stichting

In de zin: “Meld je hier aan voor de boekpresentatie en/of bestel gelijk het boek.” staat een link naar de website van de stichting waar de website. Deze link is:

https://www.stichtingzijnsorientatie.nl/wpstichting/boekpresentatie-zitten-in-zijn-16-februari-2020/