Jaartraining Zijnsoriëntatie, ‘Thuiskomen in je vrije, seksuele aard’

Deze jaartraining biedt jou een open ruimte waarin jij je vrije seksuele aard kunt ontdekken. We starten deze training bij het zicht dat jouw vrije seksuele aard al compleet aanwezig is in jou, die hoef je niet te ontwikkelen. Het gaat eerder over herkennen en herinneren van wie jij van nature bent. 

In deze jaartraining leer je door middel van meditatie, visualisaties, lichaamswerk en dans verbinding te maken met je natuurlijke, vrije seksuele aard én met de stroming en seksuele energie die daarin van nature aanwezig zijn. In contact daarmee kunnen heel gemakkelijk inherente kwaliteiten als straling, helderheid, sensualiteit, schoonheid, kracht en liefde vrijkomen. De rijkdom van je wezen begint zich te tonen.

Rusten in je vrije seksuele aard werkt ook enorm grondend en zorgt ervoor dat je op eigen benen komt te staan in je relatie met bijvoorbeeld je partner, ouders, vriendinnen, collega’s et cetera. Vanuit die gronding blijk je heel goed in staat te zijn om helder aan te geven wat je wilt en wat je niet wilt, waar je blij van wordt en waar je niet blij van wordt. Je ontdekt dus dat én hoe je in relatie met de ander je eigenheid vorm kunt geven. Dit is een vreugdevol proces!

Het vraagt wel de nodige moed om los te gaan staan en met jouw vrije seksuele vorm tevoorschijn te komen. Moed om in te brengen wat jij wilt in jouw relaties op een contactvolle manier. Dit is jouw gift aan je relaties en geeft jouw relaties nieuwe inspiratie en kleur. Zo verrijk je jezelf en je omgeving!

Zoals je ziet is het leven van je vrije seksuele aard gelaagd en valt er veel aan te ontdekken.

Waarom zou je deelnemen aan deze jaargroep?
– Om in contact te komen met je natuurlijke, vrije seksuele aard.
– Om te ontdekken wie je bent als jij je vrije seksuele energie toestaat en belichaamt.
– Om te ontdekken wat jij wilt in je leven en te ontdekken hoe jij daar richting aan kunt geven.
– Om te leren om dat wat jij wilt contactvol in relatie te brengen met de ander.

Wat bieden wij jou?
– Een inspirerende jaargroep waarin jij de ruimte krijgt om jouw vrije seksuele aard te leren herkennen en te belichamen.
– Geïnspireerde bijeenkomsten waar Zijnsgeoriënteerde meditatie en visualisatie de hoofdrol spelen en waarbij dans en lichaamswerk de bijeenkomsten tot een levendige viering van onze vrije seksuele aard maken.
– Vier maal een tweedaagse.
– Zes padcoachdagen.
– Zes online meditatie bijeenkomsten.
– Het boek de ‘Tempel van de relatie’ van Hans Knibbe.
– De mogelijkheid tot individuele sessies bij een van ons, indien je ergens in vastloopt.

Wat vraagt deze jaargroep van jou?
– Deelname aan een van de introductie workshops gegeven op 4 en 5 juni of 27 en 28 augustus 2021 in locatie De Ruimte in Amsterdam.
– Het lezen van het boek de ‘Tempel van de Relatie’ en de hand-outs die je voor elke bijeenkomst krijgt toegezonden.
– Het je eigen maken van een dagelijkse meditatiepraktijk. Ongeveer 20 minuten meditatie per dag.
– Het schrijven van een verslag en een casus voor de padcoachingsdagen. Nadere hierover informatie ontvang je tijdens de jaartraining.

Door wie wordt deze jaartraining gegeven:
Digna geeft deze jaartraining in samenwerking met Marlies Roosendaal. Digna en Marlies zijn beiden leraar Zijnsoriënatie en opgeleid aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht.

Praktische informatie
Data introductie weekenden:
4 en 5 juni en 27 en 28 augustus 2021.

Locatie:
De Ruimte in Amsterdam
Weesperzijde 79a, 1091 EJ Amsterdam

Tijden:
Start 10 uur
Einde 17 uur

Investering voor de introductie tweedaagse:
244 euro inclusief BTW particulieren
244 euro exclusief BTW ZZP
Wanneer je na het volgen van deze Introductieworkshop wilt starten met de jaartraining in het daaropvolgend schooljaar, in dit geval dus schooljaar 2021-2022, ontvang je een korting van € 150,- op de trainingskosten van de jaartraining.

Data Jaartraining:
16 en 17 oktober 2021
27 en 28 november 2021
29 en 30 januari 2022
9 en 10 april 2022

Er komen nog twee data bij voor de padbegeleiding die onderdeel uitmaakt van deze jaargroep. Deze data zijn nog niet bekend.
Bij deze jaartraining zijn vier meditatieavonden inbegrepen. Ook de data van deze avonden zijn op dit moment nog niet bekend.

Investering Jaartraining:
1535 euro particulieren
1535 euro excl 21% BTW ZZP
Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te voldoen.

Aanmelden en meer informatie:
Je kunt je aanmelden of meer informatie vragen via:
Digna: 06-45826724 of info@dignaschenk.nl