Lente Retraite 2024

Ervaar de verbinding met al wat is. Laat je hart open gaan en je liefde stromen.

We zijn altijd met al wat is in verbinding. We zijn verbonden met de aarde, hemel, zon en maan, de bomen, planten en mensen. Deze inherente verbinding is veelal aan ons oog onttrokken. We denken onszelf ‘los’. Dit los denken kost ons (onbewust) zeer veel energie. Want door onszelf los te denken van al het andere, denken we (opnieuw onbewust) dat we onszelf moeten beschermen tegen al het andere.

Wanneer we loslaten in de gegeven verbinding, kan ons hele energiesysteem ontspannen. We komen thuis in de werkelijkheid zoals deze van nature is. `We ontdekken dat het niet nodig is om onszelf te verdedigen. We ontdekken dat liefde, verbinding, compassie en een open hart gegeven zijn, in de natuurlijke staat van Zijn.

Tijdens deze retraite zullen we werken met de vier gebaren. Deze gebaren zijn: Zitten als een berg, Rug als een rivier, Contact met pure energie en Thuiskomen in non-duaal gewaarzijn. Alle vier gebaren zijn groots en brengen ons steeds in contact met onze aard die van nature schoon en puur is.

De retraite is open voor zowel mensen die beginnen met meditatie als voor gevorderden. Elke retraite geeft je de mogelijkheid om jezelf op diep niveau te leren verbinden met jezelf en al het bestaande.

Spreekt het je aan om vier dagen in retraite te gaan? Laat het ons weten, dan zetten wij je naam op de deelnemerslijst.

Door wie wordt de retraite gegeven?
Deze retraite wordt gegeven door Digna in samenwerking met haar partner Peter Hofstee. Peter heeft meer dan twintig jaar ervaring met Zijnsoriëntatie en is zelf ook Zijnsgeoriënteerd begeleider. Met veel plezier werken Peter en Digna al een aantal jaar samen tijdens retraites en andere trainingen. Juist omdat zij zo verschillend, vullen zij elkaar op prachtige wijze aan.

Praktische Informatie
Data

22 tot en met 25 februari 2024

Locatie
Centrum Welhoven
Werkhorstlaan 2, 8385 GJ Vledderveen

Tijden
Start 11:00 uur op 22 februari
Einde 16 uur op 25 februari

Investering
Kostprijs + donatie voor de inspiratie van Peter en Digna

Kostprijs: 299,00 euro
Donatie: bedrag tussen 100 – 250 euro
Donatie afhankelijk van inkomen en goodwill.

Annuleringsvoorwaarden
Klik hier voor meer informatie over de annuleringsvoorwaarden zoals deze gelden binnen praktijk Digna Schenk.

Aanmelden en of meer informatie opvragen
Wil je je voor deze retraite aanmelden of wil je nog meer informatie.
Neem contact op met: info@dignaschenk.nl of 06-45826724.