Meditatie Amsterdam

Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een eenvoudige en rijke vorm van meditatie. Het brengt je thuis in dit moment, het herinnert je eraan wie je ten diepste bent en wat je wilt in je leven. 

Meditatie is eenvoudig en diepgaand. Je leert jezelf op liefdevolle wijze uit de afleiding te halen, wat een rustgevend en verhelderend effect heeft op je lichaam en je energiesysteem. Het heeft als ervaring dat je je lichaam meer gaat bewonen en dat je helder van geest bent. Op die manier kom je responsief in het leven te staan en vind je creatieve antwoorden op jouw levensvragen.

Door midden van visualisatie herinner je wie je ten diepste bent. Je maakt contact met jouw natuurlijke aard. Veel mensen ervaren dit als ontroerend en diepgaand. Als thuiskomen. Je natuurlijke aard herinneren is verrijkend. Het maakt dat je een breuk maakt met wie je denkt te zijn naar aanleiding van je geschiedenis. Je blijkt veel ruimer, liefdevoller en krachtiger te zijn dan dat. 
De keerzijde is, dat je een offer moet brengen. Je moet de identificatie met je ego of je ‘ik’ of je dagelijkse zelf loslaten. Zo geef je ruimte aan jouw vrije, ware aard om voluit zichtbaar te zijn en geleefd te worden. Hierin zit jouw grootste levensvreugde ingesloten.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Zijnsgeoriënteerde meditatie cursus.

Data zijn:
5 en19 september, 3, 17 en 31 oktober,
14 en 28 november en 12 december 2019

Tijd:
19:30 – 21:30 uur

Locatie:
Nog niet bekend. Afhankelijk van het aantal deelnemers.
Ergens in Amsterdam Nieuw West, met gratis parkeren.

Investering:
125 euro pp (inclusief koffie of thee en materialen)

Aanmelden of meer informatie:
Digna Schenk of 06-45826724