Praktijk Digna Schenk houdt zich bezig  met non-dualiteit. Het is mijn doel om de mensen die met mij in aanraking komen te herinneren aan hun vrije, natuurlijke aard. Ik ben ervan overtuigd dat onze diepste aard vrij, heel en compleet is. Met vrij bedoel ik dat er geen hechting is. Hechting wil zeggen dat we ergens naar toe willen bewegen of we willen juist ergens van af. Dit zijn bewegingen vanuit het ego. Vanuit je vrije aard blijkt het mogelijk te zijn om deze bewegingen van aanhaken en afhaken los te laten. Sterker nog vanuit je natuurlijke, vrije manier van Zijn, zijn deze bewegingen niet aanwezig. Dan kunnen we het leven omarmen zoals het is. De dingen hoeven niet anders te zijn dan dat ze zijn. Dat brengt een enorme ontspanning en levensvreugde met zich mee.

Wanneer we rusten in Zijn, in onze natuurlijke aard, komen we in contact met de liefdevolle stromendheid van het leven. Zelfs al ben je nog zo gestressed of verward, ten diepste ben je al helemaal vrij, heel en compleet. Een mooie metafoor is die van de zon en de wolken. De zon schijnt altijd, zelfs als het regent. Zo is het ook met ons als mens. We zijn al helemaal heel en compleet. We zijn al vrij, zelfs al heb je daar op dit moment nog helemaal geen zicht op. Ik, Digna, zal jou elke keer helpen om je vrije aard te herinneren. Ik zal je elke keer op een liefdevolle herinneren aan jou diepste vrije, ongecompliceerde aard.

Zowel tijdens individuele sessies, als tijdens de Stiltedagen en retraites zullen we ons steeds met onze vrije, natuurlijke aard verbinden. Dit doen we op een warme, verbindende en liefdevolle manier. Ik gun elk levend wezen dat hij zich zijn vrije aard mag herinneren om zo zijn levensgeluk te hervinden!