Omgaan met Verlangens binnen je relatie 24 februari 2019

Wij gaan ervan uit dat elke intieme relatie kostbaar is. Het is de plek waar we alle aspecten van onszelf en de ander tegen komen. Binnen elke relatie laten we onze gezonde volwassen aspecten zien. Binnen een intieme relatie komen ook onze onbewuste, onderdrukte en onontwikkelde aspecten aan het licht. Wanneer we steeds JA zeggen naar onze partner en onszelf, ook als de minder volwassen aspecten zichtbaar worden, kunnen we enorm groeien! We kunnen onszelf dan op alle niveaus leren kennen. We kunnen leren om voorbij onze primitieve lust-onlust oriëntatie te gaan en om gevend en liefhebbend te worden naar elkaar, in alle omstandigheden.

Wij zien het als groot goed om steeds Ja naar elkaar te zeggen, ook als het moeilijk wordt binnen de relatie. Wij, Peter en Digna, hebben het lang niet altijd gemakkelijk (gehad) binnen onze relatie. Door steeds Ja tegen elkaar te zeggen, wat er ook op ons pad is, zijn we juist heel dicht bij elkaar gekomen. Wij zeggen nu: niet ondanks, maar dankzij de issues in ons leven, zijn we zo rijk met elkaar.

Een vaardigheid die hier belangrijk is, is om je verlangens op je eigen bord te nemen. Elk mens is anders en heeft eigen verlangens. Wanneer we van onze partner verlangen dat hij of zij onze verlangens vervult, worden we eisend en teleurgesteld, omdat hij/zij dat zeker niet in alle gevallen zal doen. Dat is de dood in de pot voor je relatie. Wanneer we ons verlangen op ons eigen bord kunnen nemen, vloeit de energie die in het verlangen verborgen ligt, terug naar onszelf. We worden er sterk van. Tegelijkertijd zetten we onze partner vrij om voor ons te zorgen. “Set them free” zingt Sting. Wat ons betreft een belangrijke daad binnen partner relaties!

Ben je nieuwsgierig hoe jij op een gezonde wijze met jouw verlangens binnen je relatie om kunt gaan? Kom, samen met je partner op zondag 24 februari 2019 te Driebergen.

Datum:
Zondag 24 februari 2019

Locatie:
Vrije School De Vuurvogel
Faunalaan 250 te Driebergen

Investering:
160 euro per stel per dag. Dit is inclusief Inclusief koffie, thee en materialen. Er is plek voor maximaal 10 stellen die deelnemen. Je kunt je bijdrage voldoen via rekeningnummer NL94 ASNB 0709 1893 62 Digna Schenk o.v.v. Eenvoudig Beminnen + datum + je volledige voor en achternaam.

Meenemen:
Eigen lunch
Eventueel flesje water
Dekentje
Warme sokken

Aanmelden en informatie:
Stuur een berichtje aan Digna of bel met 06-45826724