Padbegeleiding

Ons hart kan sterk worden op de plaats waar het gebroken is.
(Jack Kornfield)

Pijn introduceert jou in het tedere aspect van jouw Hart.
(Hans Knibbe)

Padbegeleiding is zoals de naam al zegt begeleiding op jouw spirituele pad. Ieder komt op zijn of haar pad issues tegen waar je graag dieper naar wilt kijken. Het kan zijn dat je begeleiding wilt bij een relatie issue of een issue op je werk. Het kan ook zijn dat je graag langer stil wilt staan bij een spiritueel vraagstuk of bij je meditatie practice. Al deze en andere issues zijn welkom om in te brengen tijdens padbegeleiding.

Padbegeleiding is begeleiding die je volgt in groepjes van minimaal 3 en maximaal 5 personen. Het bijzondere is dat iedereen een persoonlijk issue in kan brengen in de groep. Je bent deze dagen zowel luisteraar als inbrenger. Je mag bij deze zittingen van anderen aanwezig zijn. Je mag dus een beetje van anderen afkijken. Dit is enorm leerzaam en het haalt je uit je isolement dat jij de enige zou zijn die wel eens ergens mee worstelt in je leven. Tevens kijken anderen met jou mee, wat hartverwarmend blijkt te zijn.

Wat ik veelal aan het einde van een dag terug krijg is dat mensen ontroerd zijn over de rijkdom die oplicht als we in de intimiteit van een groep ons zo open en kwetsbaar kunnen opstellen. Wijsheid, compassie en rijkdom komt spontaan op. Het blijkt verbindend te werken en het is diep helend en verrijkend om jezelf zo open in een groep te geven. Hans Knibbe zegt dat alles wat ‘waar’ mag zijn in relatie op verschillende niveaus kan helen. Dit is wat ik met mijn studenten keer op keer weer ervaar tijdens de padbegeleidingsdagen.

Hoe zien deze dagen er uit?
De dag begint met een meditatie. We starten vanuit Zijn, vanuit de non-duale grond. Aansluitend krijgen alle deelnemers 1 uur de tijd om vanuit de liefdevolle Zijnsblik naar de casus te kijken. Ik, Digna, zal dit begeleiden. Overige tijd wordt besteed om Zijnsgeoriënteerde theorie verder te verdiepen.
Er is een lunchpauze van 1 uur.

Wil je aan deze dagen deelnemen? Laat het weten!

Praktische informatie
Data

In het schooljaar 2023-2024 zijn er 3 groepen van allen 6 bijeenkomsten. Er komt een maandaggroep, een woensdaggroep en een vrijdaggroep. Tijden zijn 10 – 16 uur. Data zijn nog niet bekend.

Locatie
Esther de Boer-van Rijkstraat 72-2 te Amsterdam
Deze locatie ligt op loopafstand van Station Amsterdam Lelylaan.
In de buurt is ruim voldoende parkeergelegenheid. Dit kost 2,50 euro per uur.
Er is een mogelijkheid om deel te nemen via Zoom, online.

Investering

751 euro particulieren
751 euro ex BTW voor ZZP
Betaling in termijnen is mogelijk.

Voor mensen die deelnemen aan de jaartraining geldt een gereduceerd tarief.

Annuleringsvoorwaarden
Kijk hier voor de annuleringsvoorwaarden.

Informatie en Aanmelden
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden dat kan.
Stuur een berichtje aan info@dignaschenk.nl of neem contact op via telefoon 06-45826724

Direct aanmelden
Digna