Padbegeleiding

Ons hart kan sterk worden op de plaats waar het gebroken is.
(Jack Kornfield)

Pijn introduceert jou in het tedere aspect van jouw Hart.
(Hans Knibbe)

Zijnsgeoriënteerde Begeleiding
Zijnsgeoriënteerde begeleiding is begeleiding die jouw vrije, liefdevolle aard als uitgangspunt neemt. In dit licht wordt de casussen die jij inbrengt aangekeken. Dit maakt dat je leert om creatief te reageren op de situaties die jij in je leven tegenkomt. Je vrije aard als uitgangspunt nemen in je leven, is zowel naar jezelf, als je omgeving, het meest waarachtige wat je kunt doen. Je wordt er stralend en gevend van.

De begeleiding vindt plaats in een kleine groep (max. 5 personen).
Elke deelnemer brengt per bijeenkomst een casus in. Je krijgt individuele begeleiding op basis van de casus. Je leert jezelf zo beter begrijpen en tegelijk word je herinnert aan je vrije en liefdevolle aard. Het blijkt mogelijk om wat je ten diepste bent op warmhartige wijze te leven in elke situatie in je leven.

Waarom begeleiding in een groep? 
Alles wat in relatie is ontstaan kan op diep niveau oplossen als het in relatie waar mag zijn. We zijn als mens geen eilandjes, we zijn diep met elkaar verbonden. Wanneer we onze patronen los kunnen laten in verbinding, blijkt dat diep helend te zijn.

De andere reden om in een groep met dit werk bezig te zijn, is dat het leerzaam is om bij anderen aanwezig te zijn, tijdens de begeleiding. Mensen die waarachtig naar zichzelf durven en kunnen kijken, mensen die zich openen in relatie. Als mens zijn we gevoelige wezens die diep met elkaar verbonden zijn. Als iemand een casus inbrengt, herkennen we ons daar vaak allemaal in. Je doet dit werk dan ook niet alleen voor jezelf, maar voor en met elkaar. Dit blijkt een grote vrucht te zijn van deze dagen!

Hoe zien deze dagen er uit?
De dag begint met een meditatie. We starten vanuit Zijn, vanuit de non-duale grond. Aansluitend krijgen alle deelnemers 1 uur de tijd om vanuit de liefdevolle Zijnsblik naar de casus te kijken. Digna zal dit begeleiden. Overige tijd wordt besteed om Zijnsgeoriënteerde theorie verder te verdiepen.
Er is een lunchpauze van 1 uur.

Wil je aan deze dagen deelnemen? Laat het weten aan Digna.

Praktische informatie
Data

De data zijn nog niet bekend. In het schooljaar 2021-2022 zullen er 6 bijeenkomsten zijn van een hele dag (10 – 16 uur). Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er twee groepen starten. Een groep op maandag en een groep op woensdag.

Locatie
Esther de Boer-van Rijkstraat 72-2 te Amsterdam
Deze locatie ligt op loopafstand van Station Amsterdam Lelylaan.
In de buurt is ruim voldoende parkeergelegenheid. Dit kost 2,50 euro per uur.

Investering
651 euro particulieren
651 euro ex BTW voor ZZP
Betaling in termijnen is mogelijk.

Voor mensen met een laag inkomen geldt een ander tarief.
498 euro particulieren
498 euro ex BTW voor ZZP

Informatie en Aanmelden
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden dat kan.
Stuur een berichtje aan info@dignaschenk.nl of neem contact op via telefoon 06-45826724

Direct aanmelden

  Voornaam:

  Achternaam:

  Woonplaats:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Bericht (optioneel):