Padbegeleiding

Ons hart kan sterk worden op de plaats waar het gebroken is.
(Jack Kornfield)

Pijn introduceert jou in het tedere aspect van jouw Hart.
(Hans Knibbe)

Padbegeleiding
Padbegeleiding is een prachtige wijze van begeleiden om bijvoorbeeld de deelname aan een jaartraining meer diepgang te geven. We werken hierbij in kleine groepjes. Het doel is om individuele vragen n.a.v. datgene wat tijdens de jaartraining aan bod komt, of issues waar je in je dagelijkse leven mee worstelt in het licht te leggen.

Alle casussen die ingebracht worden, worden aangekeken vanuit een ruime, wijze en compassievolle blik. Digna begeleidt de casussen die ingebracht worden. Het bijzondere van werken in kleine groepjes is dat je mee mag kijken bij de casus van anderen. Dit maakt deze dagen rijk, inspirerend en er vindt diepe verbinding plaats tussen de deelnemers.

Waarom begeleiding in een groep? 
Hans Knibbe, de grondlegger van Zijnsoriëntatie zegt: “Alles wat in relatie is ontstaan kan op diep niveau oplossen als het in relatie waar mag zijn. We zijn als mens geen eilandjes, we zijn diep met elkaar verbonden. Wanneer we onze patronen ‘waar’ laten zijn in verbinding, blijkt dat diep helend te zijn”.

De andere reden om in een groep met dit werk bezig te zijn, is dat het leerzaam is om bij anderen aanwezig te zijn, tijdens de begeleiding. Het enorm rijk om te ervaren hoe mensen zich openen in relatie en tegelijkertijd hun patronen willen aankijken. Als iemand een casus inbrengt, herkennen we ons daar vaak allemaal in. Je doet dit werk dan ook niet alleen voor jezelf, maar voor en met elkaar. Dit blijkt een grote vrucht te zijn van deze dagen!

Hoe zien deze dagen er uit?
De dag begint met een meditatie. We starten vanuit Zijn, vanuit de non-duale grond. Aansluitend krijgen alle deelnemers 1 uur de tijd om vanuit de liefdevolle Zijnsblik naar de casus te kijken. Digna zal dit begeleiden. Overige tijd wordt besteed om Zijnsgeoriënteerde theorie verder te verdiepen.
Er is een lunchpauze van 1 uur.

Wil je aan deze dagen deelnemen? Laat het weten aan Digna.

Praktische informatie
Data

De data zijn nog niet bekend. In het schooljaar 2021-2022 zullen er 6 bijeenkomsten zijn van een hele dag (10 – 16 uur). Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er twee groepen starten. Een groep op maandag en een groep op woensdag.

Locatie
Esther de Boer-van Rijkstraat 72-2 te Amsterdam
Deze locatie ligt op loopafstand van Station Amsterdam Lelylaan.
In de buurt is ruim voldoende parkeergelegenheid. Dit kost 2,50 euro per uur.

Investering
651 euro
Betaling in termijnen is mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden
Kijk hier voor de annuleringsvoorwaarden.

Informatie en Aanmelden
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden dat kan.
Stuur een berichtje aan info@dignaschenk.nl of neem contact op via telefoon 06-45826724

Direct aanmelden
Digna