Zijnsgeoriënteerde Begeleiding

Ons hart kan sterk worden op de plaats waar het gebroken is.
(Jack Kornfield)

Pijn introduceert jou in het tedere aspect van jouw Hart.
(Hans Knibbe)

Medemenselijke warmte ontsluit het hart. Je zult heel eenvoudig merken dat alle mensen zijn zoals jij.
(14de Dalai Lama)

Wat is Padcoaching?
Padcoaching is begeleiding die plaatsvindt in een kleine groep (max. 4 personen). De Zijnsgeoriënteerde padcoaching staat in het teken van herinnering aan wie jij ten diepste bent. Tevens word je steeds opnieuw uitgenodigd om te ontdekken wat je ècht wilt en al doende uit te vinden hoe je dit in je dagelijks leven in volle vrijheid vorm kunt geven.

Elke deelnemer aan de padcoachgroep brengt per bijeenkomst een casus in. Deze casus wordt op persoonlijke, vanuit de Zijnsgeoriënteerde theorie benadert. Zo leer je om de principes van Zijnsoriëntatie te integreren in je dagelijkse leven. Op je werk, in je relaties met de mensen om je heen en in je dagelijkse doen en laten. We herinneren onze vrije en liefdevolle aard die we ten diepste zijn, om deze vrije aard te leven in elke situatie in ons leven.

Waarom coaching in een groep?
Alles wat in relatie is ontstaan kan op diep niveau oplossen als het in relatie waar mag zijn. We zijn als mens geen eilandjes, we zijn diep met elkaar verbonden. Wanneer we onze patronen los kunnen laten in verbinding, blijkt dat diep helend te zijn.

De andere reden om in een groep met dit werk bezig te zijn, is dat het heel leerzaam is om bij anderen aanwezig te zijn. Mensen die waarachtig naar zichzelf durven en kunnen kijken, mensen die zich openen in relatie. Als mens zijn we gevoelige wezens die diep met elkaar verbonden zijn. Als iemand een casus inbrengt, herkennen we ons er vaak allemaal in. Je doet dit werk dan ook niet alleen voor jezelf, maar voor en met elkaar. Dit blijkt een grote vrucht te zijn van deze dagen!

Hoe zien deze dagen er uit?
De dag begint met een meditatie. We starten vanuit Zijn, vanuit onze non-duale grond. Aansluitend krijgen alle deelnemers 1 uur de tijd om vanuit de liefdevolle Zijnsblik naar de casus te kijken samen met Digna. Overige tijd wordt besteed om Zijnsgeoriënteerde theorie verder te verdiepen.
Er is een lunchpauze van 1 uur ergens rond het middaguur.

Wil je aan deze dagen deelnemen? Laat het weten aan Digna.

Praktische informatie
Data

De data zijn nog niet bekend. In het schooljaar 2019-2020 zullen er 6 bijeenkomsten zijn van een hele dag (10 – 16 uur). Waarschijnlijk op vrijdag.

Locatie
Ergens in Amsterdam

Investering
313 euro (inclusief 21% BTW voor particulieren)
313 euro (exclusief 21% BTW voor ZZP)