Tibetaanse Yoga

Breng lichaam en geest in balans door middel van yoga

Tibetaanse Yoga wordt in Tibet gebruikt als geneeswijze voor lichaam en geest. Deze vorm van yoga is uiterst eenvoudig, en heeft een diep herstellend vermogen voor lichaam en geest.

Tijdens de houdingen oefenen we om onze aandacht in het lichaam te brengen. Zo brengen we de geest thuis. Lichaam en geest komen samen en juist dat blijkt een krachtig herstellend vermogen in zich te dragen. Normaal gesproken is onze geest / aandacht ergens anders dan waar ons lichaam is. De geest is met het verleden of met de toekomst bezig terwijl ons lichaam in het hier en nu aanwezig is. Dit maakt ons ziek, hierdoor krijgt stress en kans om ons uit balans te brengen. Door onze aandacht ’thuis’ te brengen, brengen we herstel in ons fysieke en subtiele lichaam (ook wel sacrale lichaam of lichtlichaam genoemd).

Je leert een speciale wijze van ademen die helend is voor het hart en je geest in balans brengt. Tevens leer je de energiecentra van je subtiele lichaam in balans brengen, waardoor de spontane vreugde en levendigheid van je wezen naar de voorgrond komen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het in balans brengen van lichaam en geest door middel van Tibetaanse yoga.

Wat wordt er van jou als deelnemer gevraagd?
Tibetaanse yoga vraagt toewijding. Dat betekent dat er van jou als deelnemer gevraagd wordt dat je bij de bijeenkomsten aanwezig bent en daarnaast tijd vrij wilt maken om yoga te beoefenen tussen de bijeenkomsten door. Hiervoor krijg je aanwijzingen die je kunt gebruiken als hulp en inspiratie.

De cursus wordt gegeven via Zoom.

Data
13 en 27 september 2022
11 en 25 oktober 2022
8 en 22 november 2022
10 en 24 januari 2023

Tijd
Van 19.30 t-m 21 uur

Zoom
Voor aanvang van elke bijeenkomst ontvang je een zoom link.
Na afloop van elke bijeenkomst ontvang je de geluidsbestanden bijeenkomsten.

Investering
200 euro. Dit is inclusief 21% BTW.

Meer informatie en aanmelden
Digna Schenk
info@zijninbeweging.nu
06-45826724

Annuleringsvoorwaarden
Voor annuleren gelden de volgende annuleringsvoorwaarden.