Zomerretraite 2023

De zomerretraite van 2023 staat in het teken van rusten in de volkomen open grond van Zijn. In het dagelijkse leven zijn we veelal gefocust op vormen, objecten, het benoemen van onze omgeving. Wanneer we leren rusten in Zijn, verleggen we onze focus van objecten naar ruimte, openheid, de grond van de werkelijkheid. Wanneer we dat doen komen we thuis in de natuurlijke aard van onze geest.

The nature of mind zoals dit genoemd wordt in het Engels, is volkomen stil, roerloos en open. Dit is wie we in essentie zijn. Je kunt het vergelijken met een spiegel. Wanneer je in de spiegel kijkt, dan zie je iets wat beweegt. Dit is het object waar je normaal gesproken op gefocust bent. In deze retraite gaan we letten op dat wat niet beweegt, de spiegel zelf. Waarom? vraag je je misschien af.

Wanneer we letten op dat wat niet beweegt, op onze essentie, geeft dat een heel diep gevoel van thuiskomen. Van landen in de natuurlijke staat van Zijn. Dat wat altijd bevroren is, kan ontdooien. Dat wat opgetrokken is kan landen. Het is enorm weldadig om (weer) in contact te komen met onze natuurlijke staat van Zijn. De stromende, vreugdevolle en lichte aard van de werkelijkheid kan hierdoor naar de voorgrond komen.

Digna geeft deze retraite in samenwerking met haar partner Peter Hofstee. Peter loopt al meer dan 20 jaar een bewustzijnspad, is Zijnsgeoriënteerd begeleider. Peter en Digna werken graag samen. Juist omdat zij zo verschillend zijn, vullen zij elkaar op prachtige wijze aan.

Praktische Informatie
Data

28 tot en met 31 augustus 2023

Locatie
Centrum Welhoven
Werkhorstlaan 2, 8385 GJ Vledderveen

Tijden
Start 11:00 uur op 28 augustus
Einde 16 uur op 31 augustus

Investering
Kostprijs + donatie voor de inspiratie van Peter en Digna

Kostprijs: 299,00 euro
Donatie: bedrag tussen 100 – 250 euro
Donatie afhankelijk van inkomen en goodwill.

Annuleringsvoorwaarden
Klik hier voor meer informatie over de annuleringsvoorwaarden zoals deze gelden binnen praktijk Digna Schenk.

Aanmelden en of meer informatie opvragen
Wil je je voor deze retraite aanmelden of wil je nog meer informatie.
Neem contact op met: info@dignaschenk.nl of 06-45826724.