Individuele begeleiding

Leer hoe je vervuld kunt leven, in vrijheid en verbondenheid

Wanneer je op zoek bent naar individuele begeleiding dan kunnen daar grofweg twee redenen voor zijn. 

De eerste reden is omdat je vast ben gelopen in je leven en je helderheid wilt ontwikkelen over hoe je je leven weer op een vervullende wijze kunt inrichten. Je ervaart bijvoorbeeld stress, hebt te maken met een burn-out of je hebt last van negatieve gedachten en je wilt hulp om hier mee om te gaan. Misschien zijn je klachten niet makkelijk te omschrijven en toch wil je ergens helder over worden. In deze en andere gevallen, wil ik je graag begeleiden. Ik wil je begeleiden op een manier waar jouw natuurlijke wijsheid naar de voorgrond kan komen. Dat is het startpunt om een waarachtig antwoord te vinden op de vragen die in jouw leven gesteld worden.

De tweede reden om in begeleiding te gaan is omdat je een intuïtie hebt dat er meer is dan waar jij op dit moment contact mee hebt. Ergens ervaar je dat je ruimer, vrijer en opener bent dan dat je jezelf op dit moment ervaart. Je voelt dat het leven vreugdevol, wijs en liefdevol is, maar je kunt dat niet helemaal thuisbrengen of vormgeven. Wanneer dit het geval is, wil ik je graag in contact brengen met jouw vrije aard, jouw essentie, jouw kern. Ik wil je graag ruimte geven om te ontdekken hoe jij je liefde, wijsheid en vreugde kunt belichamen in jouw dagelijkse doen en laten.

Hoe ik werk:
Ik werk op een eclectische wijze. Dat wil zeggen dat ik mijn manier van begeleiden afstem op jouw vraag. 

Herinner wie je werkelijk bent.
Stop met zoeken. Je bent al vrij.
(Hans Knibbe)

Wat zijn de stappen in de begeleiding?
Stap 1 een kennismakingsgesprek
Je kunt voor een kennismakingsgesprek contact opnemen met Digna Schenk 06-45826724
In dit gesprek maak je kennis met mij en mijn wijze van werken. Tevens maak ik kennis met jou en jouw hulpvraag.

Stap 2 een intakegesprek
Als je na afloop van het kennismakingsgesprek “Ja” zegt tegen mijn wijze van begeleiden, dan volgt een intakegesprek. Voor aanvang van dit gesprek heb je een vragenlijst ontvangen en ingevuld. Aan de hand van deze vragenlijst en de vragen die ik hierover stel, leer ik jou beter kennen en kan ik jou beter begeleiden.

Stap 3 de eerste vijf sessies
Na het intakegesprek volgen vijf sessies. In deze sessies gaan we aan de hand van jouw hulpvraag aan ‘het werk’. Ik begeleid jou, stel vragen en help je een ruimer, vrijer en helderder licht te werpen op datgene wat jij inbrengt tijdens de sessies.

Stap 4 evaluatie
Na deze vijf sessies volgt een evaluatiegesprek. In dit gesprek onderzoeken we of deze wijze van begeleiden je helpt en of je verder wilt gaan met jouw ontdekkingsreis.

Contact
Ben je nieuwsgierig of deze wijze van begeleiden iets voor jou kan zijn? Neem contact op met Digna en vraag een kennismakingsgesprek aan.

Overige informatie
Het kennismakingsgesprek is 45 minuten. Het intakegesprek 1,5 uur. Alle overige sessies duren 5 kwartier. De locatie waar de sessie plaatsvindt is: Esther de Boer-van Rijkstraat 72-2 te Amsterdam.

Deze locatie ligt op loopafstand van station Amsterdam Lelylaan.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Parkeerkosten zijn 2,50 euro per uur.

On-line
De sessie kan ook on-line plaatsvinden. Het medium dat ik hiervoor gebruik is Zoom. Je krijgt van mij een link toegezonden met datum en tijd. Als jij de link opent kom je in het Zoom gesprek dat ik speciaal voor de sessie met jou heb aangemaakt.

Investering
Kennismakingsgesprek is 45 euro
Intake gesprek en vervolg sessies
95 euro per sessie

Annuleringsvoorwaarden
Kijk hier voor de annuleringsvoorwaarden

Informatie en/of het maken van een afspraak voor een gesprek kan via:
Telefoonnummer 06-45826724
Of stuur een bericht aan info@dignaschenk.nl