Individuele Begeleiding

Leer hoe je vervuld kunt leven in vrijheid en verbondenheid.

Waarom individuele begeleiding?
Soms bevinden we ons op een plek waar we het gevoel hebben vastgelopen te zijn. We zijn de draad (even) kwijt. We willen graag meer overzicht en invloed op ons eigen leven.
Soms hebben we een intuïtie dat we ruimer, krachtiger en authentieker zijn dan dat we leven. We hebben het gevoel dat we vanuit een te krap jasje in het leven staan. We verlangen ernaar te leven wie we ten diepste zijn.
In deze en veel andere gevallen kan Zijnsgeoriënteerde begeleiding zeer waardevol zijn.

Wat is Zijnsgeoriënteerde begeleiding
Zijnsoriëntatie wijst naar je vrije, natuurlijke aard. Het wijst naar wie je werkelijk bent. Deze natuurlijke aard is altijd in jou aanwezig. Zelfs al kijk je er over heen in de hectiek van je dagelijkse leven. Op die momenten heb je je geïdentificeerd met je gewoontepatronen of (pieker) gedachten.
In Zijnsgeoriënteerde begeleiding word je steeds herinnert aan je vrije aard. Deze vind je door stil te staan en contact te maken met jezelf  precies zoals het nu is. Daarmee hoeven alle gewoonte-patronen of (pieker) gedachten niet weg, je gaat zien dat je meer bent dan deze overlevingspatronen. Het is net als met de zon en de wolken: jouw vrije aard is de zon, wie jij bent; de gewoonte-patronen en gedachten zijn de wolken. De zon schijnt altijd, je moet het je alleen herinneren.

Voor wie is Zijnsgeoriënteerde Begeleiding bedoeld?
Zijnsorientatie kan passend zijn als:

  1. Je nieuwsgierig bent om je vrije, natuurlijke aard te leren kennen.
  2. Je wilt leren om stil te staan om een breuk te maken met de gewoontepatronen en (pieker) gedachten.
  3. Je authentiek en waarachtig wilt leven, zowel voor jezelf als voor je omgeving.

Herinner wie je werkelijk bent.
Stop met zoeken. Je bent al vrij.
(Hans Knibbe)

Contact
Ben je nieuwsgierig of Zijnsgeoriënteerde begeleiding iets voor jou kan zijn? Neem contact op met Digna en vraag een oriënterend gesprek aan.