Zomerretraite: Vreugdevol Leven

Laat alles zijn zoals het is, en omarm elk moment met zachte aanwezigheid”.

In een retraite laat je het dagelijkse leven aan zichzelf en richt jij je aandacht op jouw natuurlijke aard. Je komt thuis bij jezelf en de rijkdom die altijd al in jou aanwezig is. Tijdens deze zomer retraite nodigen wij je uit om ruimte te maken om de schoonheid en wijsheid die van nature in jou aanwezig is de kans te geven om zich aan jou te tonen door middel van meditatie.

Het woord meditatie betekent: bekend worden met de essentie van wie jij van nature bent. Bekend worden met de kwaliteiten die van nature in jou aanwezig zijn. Kwaliteiten als bewustzijn, liefdevolle vriendelijkheid, compassie en wijsheid. Dit is een diep thuiskomen bij jezelf. Dit is wat bedoeld wordt met geluk. Dit gaat compleet voorbij aan de ups en downs die we allemaal tegenkomen in ons dagelijkse leven. Dit is jouw stralende, wijze, liefdevolle aard de ruimte geven om naar de voorgrond te komen en belichaamd te worden.

Tijdens deze zomer retraite nemen we drie dagen lang de tijd om met elkaar te mediteren. Om de stilte en roerloosheid te ervaren die de grond vormen van ons wezen. Je zou het ook de bron kunnen noemen.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze retraite. Jouw dagelijkse leven aan zichzelf te laten en thuis te komen in jouw natuurlijke, stralende aard.

Praktische informatie
Deze retraite is tevens een kennismaking met Peter en Digna en hun wijze van werken voor mensen die deel willen nemen aan de Jaartraining Vreugdevol Leven

Als je aan het einde van deze retraite besluit om deel te nemen aan de jaartraining 2021-2022 dan krijg je 100 euro korting op de jaartraining.

Deze jaartraining wordt begeleidt door Digna in samenwerking met Peter Hofstee. Zij hebben beiden de begeleiders/leraren opleiding gevolgd aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Beiden nemen zij op dit moment deel aan programma’s die aan de School voor Zijnsoriëntatie gegeven worden.

Peter heeft sinds 2004 praktijk De Zilverster waarin hij individuele begeleiding aanbiedt vanuit Zijnsoriëntatie. Peter is tevens docent Wiskunde op een middelbare school in Amsterdam. Digna heeft sinds 2004 een praktijk waarin bewust-er-zijn door middel van dans centraal staat. Sinds 2014 is Digna in aanraking gekomen met Zijnsoriëntatie en sinds 2017 een praktijk waarin zijn werkt vanuit de visie van Zijnsoriëntatie.

Data van de retraite
13 tot en met 15 augustus 2021

Locatie
Hof van Kairos
Vosseveldseweg 17
7107 AD Kotten

Investering
395 euro, de retraite is vrijgesteld van BTW

Annuleringsvoorwaarden
Kijk hier voor de annuleringsvoorwaarden

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Digna
info@dignaschenk.nl of 06-45826724